De Schoonheid van (emotionele) Pijn

De combinatie van planeetstanden, groeiprocessen in bewustzijn en de omgang met andere mensen kunnen af en toe voor pijn zorgen. Pijn, in welke vorm dan ook, kan worden gezien als zware last.

Niet voor niets zijn er veel mensen die daarvoor vluchten in middelengebruik of andere verslavingen. Niemand kan echt genieten van pijn, omdat het een gevoel is die geen prettige associaties oproept.

Veel mensen zijn ook bang voor de diepte van pijn/verdriet. Ik heb regelmatig gehoord dat mensen zeggen ‘ ik wil liever verder, dan mijn pijn verwerken, straks verdrink ik in dit alles ‘ .

Deze mensen hebben niet in de gaten dat ze daardoor stil blijven staan en nooit verder zullen komen in hun emotionele groeiproces doordat ze in de ontkenning van hun ware gevoelens blijven.

Emoties kan men niet echt loslaten totdat deze gevoelens de ruimte hebben gekregen om aangekeken en verwerkt te worden.

Alle gevoelens die geen ruimte hebben gekregen, blijven aanwezig in het energieveld.

Ook al lijken deze gevoelens en energie ‘ weg ‘  te zijn, doordat ze in het onbewuste rugzakje zitten, kunnen ze op hun eigen tijd situaties creëren die precies dezelfde emoties op een ander moment tevoorschijn kunnen halen.

Daardoor wordt het onbewuste weer bewust, en kunnen er littekens van eerder weer zichtbaar worden. Door het bewust te beleven, te verwerken en te transformeren ontstaat er vrede en transformatie van je volledige energieveld.

Door emoties te verwerken ontstaat er weer een nieuwe toevoer van energie, groeien mensen weer verder en ontstaat er meer heelheid.

De laatste jaren is er een grote toename van Zonnevlammen en ook Eclipsen en andere interessante planeetstanden. Deze kunnen wel degelijk invloed hebben op aarde, op mensen.

Reageren mensen wat gevoeliger dan anders? Geef het ruimte waardoor het ook de ruimte geeft aan de ander om meer bewust te worden.

Ik wens je heelheid ❤ Namaste

 

3 gedachten over “De Schoonheid van (emotionele) Pijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s