Onvoorwaardelijke liefde in verbindingen

mijn allernieuwste blog vindt je hier :

Sattva Chandra ~ Zielerkenner

Mensen zijn (in het algemeen) groepsdieren. Door verbindingen aan te gaan met andere mensen, groeit de eigen ziel ook. Mensen en verbindingen met anderen verrijkt je leven.

Sommige verbindingen zijn ‘ verplicht ‘. Bijvoorbeeld de werkgever, collega’s, familie. Deze heb je niet altijd voor het kiezen. Gelukkig maar. Ook van mensen die je zelf niet ‘ uitgekozen hebt ‘ , zou je iets kunnen leren.

Vriendschappen en liefdesrelaties zijn verbindingen die veelal ontstaan door ‘resonantie’ : op een bepaalde manier verbinding voelen/ervaren met de ander, dezelfde interesses, visie op het leven hebben etc.

Resonantie betekent letterlijk ” weerklinken ” .

Voor mij voelt resonantie als 2 harten helemaal open en delen (communiceren, zowel met gevoel als met woorden) waardoor er een verbinding voelbaar is. Een verbinding die als het ware de brug vormt tussen de twee harten en waardoor er een verdieping ontstaat en er een emotionele verbinding groeit.

Deze…

View original post 465 woorden meer

Een gedachte over “Onvoorwaardelijke liefde in verbindingen

  1. Kunnen we een liefde hebben in een verbinding. Dat men eerst elkaar moet leren kennen om een verbinding te leggen en dan pas kan er liefde ontstaan. Liefde in het grote woord want ook in een vriendschap kan liefde zijn. Naar andere kan liefde zijn. Alles draait eigenlijk om liefde maar heel veel begrijpen het woord verkeerd of het gevoel ervan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s