Mag ik je begroeten op mijn andere blogsite?

Ik ben zo dankbaar dat jullie mee hebben gereisd op deze blogsite :). Inmiddels is het een jaar geleden dat ik de omslag maakte van sattva healing naar Sattva Chandra. Niet alleen de naam veranderde maar ook veel in mijn eigen leven, processen en fase in mijn leven.

Nu 12 november 2017 zie ik ‘ toevallig ‘ dat ik 32000 views heb gekregen op deze blogsite terwijl deze allang niet meer actueel is. Wonderlijk om te zien hoe ik in 6 jaar zoveel verschillende onderwerpen heb aangehaald die de diepte raken van de ziel…

Heel dankbaar ook voor zoveel volgers waaronder 1 van mijn favoriete komieken…

Heel dankbaar voor mensen die ik heb mogen ontmoeten en assisteren in hun bewustzijnsprocessen.Het geven van NPMDT workshops , hspers en nieuwetijdskinderen assisteren in hun spirituele verdieping en de omgang met zichzelf. Het zijn dankbare processen en ook zelf ben ik daarin gegroeid. waarmee kan ik jou van dienst zijn? 

Graag zou ik willen en laten delen in mijn actuele processen en site…heb inmiddels ook  een aantal nieuwe blogs gemaakt daar.

Ook die site kan je volgen . Misschien Juist wel die site omdat deze geen nieuwe berichten  meer krijgt 🙂 Mag ik je uitnodigen om daar met mij te verbinden ?  :blog.sattvachandra.nl

Het leven is en blijft een leerschool en ook ik groei elke dag een beetje meer. Daar waar ik mijzelf verder blijf ontwikkelen kan ik jou assisteren, inspireren, boeien of gewoon wat leesvoer geven. Wat heb jij nodig? Waar kan ik je mee helpen?

Namaste,

S. Chandra
bevrijdt-en-vrij

Een gedachte over “Mag ik je begroeten op mijn andere blogsite?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s